2010. augusztus 16., hétfő

Pí í


"Anya, ma van pí í is, úgy kell öltözni!" Aha, tehát ma tornaóra is van. A mellékelt képen megtekinthető a kisasszony tornacuccban. Itt nem foglalkoznak átöltözéssel, úgy vannak vele, hogy nem izzad a gyerek jobban, mint egy átlagos óraközi rohangálásban vagy mászókázásban, akkor minek húzzák az időt ezzel. Tehát ha tornaóra, akkor tornacuccban kell menni. Ennyi.

19 megjegyzés:

  1. Legalább tornaruci műszálból van? Ebben a ruhában is jól mutat,mindegy mit adsz rá. Csere darabot azért csak adsz neki, hátha kiszakítja a térdét.
    Tudud, Lucuska mindenre képes.
    Imádunk benneteket.
    Mama és Papa

    VálaszTörlés
  2. Hehehe, ti is hiányoztok.
    Mivel a gatya nem ér le a térdéig, nem kell aggódni. De cserepólót raktam, hátha lezabálja magát ebédnél.

    VálaszTörlés
  3. Na, milyen volt a pí í?

    VálaszTörlés
  4. Halihó!
    Hétvégén nem írtam, mi is kollektívan döglöttünk.Bár ebédet főztem! Olyan meleg fülledt idő van , hogy mozdulatlan állapotban is ömlik a víz rólam! Levgőt meg alig bírok venni! Ja! szombaton a nygmamámnál voltunk ,aki szilvás gombócot főzött. A gyerekkel fejenként ötöt ettünk meg! Annyira finomat tud készíteni!
    Köcsög főnököm ma írt hogy meg nepróbáljak bemenni, mert rám hívja a rendőrséget zaklatásért! Ez milyen? Visszaírtam hogy holnap lejár a betegállományom mikor vehetem fel a munkát? Erre kicsit begorombult! Nem kell letöltenem a felmondási időmet! Ez egy elmebeteg állat! Holnap tízre megyek ügyvédhez, mit képzel magáról! Mit küldjek? Monopoly, vagy Gazdálkodj okosan jó lesz? Hú!! ezek a tengeri herkentyűk engem nem izgatnak fel, sőt! kifejezetten taszítanak! De legalább ti szeretitek! Később megpróbállak hívni! Hátha otthon leszel!
    Puszi: Brigi

    VálaszTörlés
  5. Legalább nem kell külön cipelni a tornazsákot. Szülők egyébként most hétvégén jönnek Hmvhelyre, de ezt láttam Papi is megerősítette.
    Tegnap Brno-ban voltunk ismét motorversenyen, még mindig alvajárok, olyan fáradt vagyok.
    Na puszi

    VálaszTörlés
  6. Brigi, a luvnya nem hívhatja rád a rendőrséget, az a munkahelyed. Van már írásbeli felmondásod? A fizetésről mit mond?

    Hát, ha valaki eljuttatna egy Ki nevet a végén?-t, azt megköszönném. tamás megy haza szeptemberben, még nem tudja, hogy hoznia kell egyet. :)

    VálaszTörlés
  7. Ja, a pí í. Nem fogjátok elhinni, mit csinálnak tesiórán. Amit minden nyolc évesnek kellene: játszanak. Nincsen kötélmászás, szekrényugrás, iskolakör, meg semmi olyan állatság, ami miatt a gyerek egy életre megutálja a mozgást. Lucus, aki otthon rettegett a tornaóráktól, itt azzal jött haza, hogy imádja. Fogócskáztak, meg valami vicces tornát csináltak. Vécélehúzóst, meg hátára fordított teknős borogatást játszottak. A gyeek úgy röhögött, hogy alig bírta elmesélni. Ilyet még nem láttam tőle...

    VálaszTörlés
  8. Andika küldenék én fénypostán is, de Köbüki sem tudja cím nélkül célba juttatni. Igy spóroltok egy ablaküvegezést. Elég nagy az a Saigon gondolom én.Mindent tudok rólatok, csak azt nem,hogy hol laktok. Igy nem tudok meglepetéssel szolgálni, ha megérkeznék véletlenül a repülőtérre. Mit mutogassak el a taxisnak. Az lehet, hogy magammal viszem a házatokról készült fotót. Na további jó pí í-zést. Puszi mindenkinek.

    Mama és Papa

    VálaszTörlés
  9. :-)
    Az előbb találkoztam Julival, kérte, hogy küldjem át neki a blogod címét, mert olvasná. Már túl is estem rajta.
    Csumi

    VálaszTörlés
  10. Erika, a körmösök gyöngye2010. augusztus 17. 3:41

    Hát SZIASZTOK !!

    Madam lettél ? Miről maradtam le... Na mindegy , a lényeg, hogy látom nagyon jó helyre kerültetek és - persze - feltaláljátok magatokat! ezen nem lepődtem meg, és egyáltalán nem kell félteni téged. Már egész jól beszéltek vietnámi nyelven . És a klíma ? nagyon párásnak tűnik, vagy nem vészes?? És jó az élő szótárlány is..
    Tudod, nem régen jöttünk haza GYULÁRÓL , a világ közepéről ! Szuper jó volt, 6 napot töltöttünk ott és egy este a szüleidnél nagyon klassz estét töltöttünk . Hozzávalók :bogrács, krumpli , persze gyulai kolbász és gyulai lecsó + a nagyon szuper családod... na és ugye a két cuki kutyus Ferdi és Fülöp.
    Tomi és Zoli Helsinkibe mennek Zoli tesójához 5 napra szombaton.. Bogi Kolozsvárra megy a nagyszülőkkel... Erika meg dolgozik .. Jó nekem
    A napokban itt is nagyon párás meleg volt, már szinte kibírhatatlan..
    Nem írtam , mert nem voltam net közelben, de sokat gondoltam rátok és főleg Lucára, hogyan bírkózik meg az iskolával, az új hellyel ...
    Azóta apukádtól hallottam, hogy Luca szerint kedvesek ott a gyerekek és ennek nagyon örülök...
    Bogi a telken van ezért nem ír, de ha hazakerül majd leültetem és ír majd a Luca blogjára is
    Nagyon klassz olvasni az írásaidat, tényleg jól írsz!
    Nagyon sok puszi mindenkinek ! és bocs, hogy össze-vissza írok - késő van itt is

    puszi puszi
    Erika

    VálaszTörlés
  11. Erika, a körmösök gyöngye2010. augusztus 17. 3:48

    bocs a szóismétlésekért ... puszi

    VálaszTörlés
  12. Tegnap azért nem irtam, mert vihar miatt kikapcsoltam. Nem voltunk fent a neten. Igy a skype lehetőség is meghiúsult. De legalább felfrissült egy kicsit a levegő. Látom nem maradtam le semmiről, mert nem frissült a blogod.
    Puszi.
    Papa

    VálaszTörlés
  13. Szia, te körmösök gyöngye!
    Azt hittem, elfelejtettél.
    Tudok a gyulai túráról, a papa beszámolt róla. Luca olyan féltékeny lett, hogy majd felrobbant. És Ferdi meg Fülöp jobban szerette Bogiékat, mint engem? És nem fognak a kutyák elfelejteni? Örülök, hog jól éreztétek magatokat.
    Ja, nem olyan rossz a hely. Bevált a taktika, hogy a legrosszabbra számítottam, mert így minden apróságnak örülni lehet. Az idő meg... érdekes módon nekem tetszik. A várakozásokkal ellentétben én bírom a legjobban hármunk közül. Ma mondjuk tényleg nagyon meleg van, reggel kilenckor már nem tudtunk a tetőn kávézni, mert 36 fok volt, és úgy tűzött a nap, hogy menekülnünk kellett.

    VálaszTörlés
  14. Erzsi, Tamást ide köti a munkája. De, örülök, hogy írtok, jó látni, hogy visszajelzés, és nem a levegőbe íogatok.
    És nem, nem tudnám elképzelni, hogy évekig itt éljek. Annyira azért nem tetszik. Most is szívesebben lennék a Liszt Ferenc téren.

    VálaszTörlés
  15. Na, azért ennek kicsit örülök(a Liszt Ferenc térnek), már kezdtem azt hinni a jó hangulatú beszámolóidból, hogy jobban érzed magad a világ másik felén, mint ezen a kis Magyarországon.
    Azt tudtam, hogy Tamás ott dolgozik, csak azt nem, hogy ő meddig van ott elkötelezve. Mindörökké, ámen?

    VálaszTörlés
  16. Erzsi, ne haragudj, de olyanokat kérdezel, amikre egy blogon nem válaszolhatok, lévén, hogy ez egy nyilvános blog, ami NEM Tamásról szól, és az ő magánügyeit nem teregethetem ki. :)

    VálaszTörlés
  17. Jól van, jól van, nem akartam én annyira belemenni, csak én is annyira távolinak érzem magamtól a Távol-Keletet, hogy szinte sajnálattal olvasom, hogy valaki már 7 éve ott él. Bár biztos nem szenved.
    Nem ismerem én ezt a Tamást és nem is érdekel konkrétan, hogy mit csinál, csak az ottlét hosszúsága kérdeztette ezt meg velem önkéntelenül.

    VálaszTörlés
  18. Hehe, csak hogy akik ismerik, azok is beleolvasnak a blogba. Kicsi a világ.

    VálaszTörlés
  19. Erika, a körmösök gyöngye2010. augusztus 18. 2:48

    Sziasztok
    Nem felejtettelek el... De tudod, nem egyszerű visszacsöppenni meló, telefon, rohanás.. Kicsit szétszórt vagyok, de előbb-utóbb megjelenek..
    Mi újság a Fogyiklubban ? Még tartod magad erősen ? Mondjuk elég jó kaják vannak, ahogy írtad és láttunk néhány érdekes képet is ... Sok a zöldség és a halféle.. Így talán könnyebb lesz + a meleg !
    Én szorítok neked és ha neked megy - mármint a fogyás - talán én is belevágok.Mondom talán...
    puszi mindenkinek, párocskádnak jó melót, Lucuskának sok barátot, jó sulit

    Erika

    VálaszTörlés