2010. augusztus 8., vasárnap

Íme a házunk


Felső kép az oldalsó megközelítés, az alsó pedig a bejárat. Tipikus vasárnap Nesetéknél: fél négy van, és még mindig nem voltunk sehol. Igaz, hogy amikor délben el akartunk indulni, jött egy akkora zuhé, hogy nem tudtunk kilépni a házból. Viccesen nézett ki. Most is fúj a szél, és felhős az ég, de állítólag az novemberig ilyen. Szuper.
Akinek még nem meséltem: ettem mangót. Hát, nem olyan, mint a kemény, zöld, fanyar fostalicska a tecsóban. Ez puha, sárga, zamatos, isteni. Állítólag ez az igazi.

9 megjegyzés:

  1. Háj!

    Nagyon korrektül néz ki a vityilló, hirtelen az Andrássy úti követségi épületek jutottak eszembe róla. Szép tisztának látszik. A lakásotok meg körbeér az emeleten? A korábbi kép, ahol a kilátás van a fákkal, az melyik irányból értendő?
    Marci tisztára bezsongott, hogy válaszoltál neki. Reggel az volt az első, hogy jött a géphez megnézni, hogy Adri írt-e. Pötyögött már Lucusnak is.
    Amúgy meg lehetsz elégedve, elég jól írkálgatunk neked sokan, nem igaz (Ivy.....ismered a Csengetett, Mylord-ot?)?
    A kiscsajszi hogy van? Nem mondta még, hogy szeretne visszajönni?
    Mi se kapkodjuk el a mai napot, itt ugyan még csak 11 óra van és épp a tecsóba fogunk menni némi útravalóért, mert a gyerekem mégis megy táborba holnap, mert hirtelen levonultak róla a kiütések, már 3. napja pöttytelen, ilyen nem volt az elmúlt 3 héten.
    Az idő itt sem a nyarat idézi, lóg az eső lába, éjjel pedig le is érhetett a földig.
    további tartalmas vasárnapot, Neseték! :-)
    E.

    VálaszTörlés
  2. Hi!

    Szupi "kis" kégli:)) Nagyon komolyan néz ki a Csata utcához képest. Nekem olyan elsőre, mint egy Hotel épülete. Szóval nagyon fasza!
    Amúgy a helyiek miket csinálhatnak vasárnaponként? Vagy pl. miért nem szövetkeztek a spanyol pilóta családjával, ott amúgy is vannak gyerekek?!

    Na jó vas. du-t.

    Pu, D.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép kis házikó, tetszenek a teraszok, na meg ugy az egész:)
    Láttam a Luca blogját is, nagyon aranyos:)
    Köszönöm az oldalakat amiket írtál, olvasgatni fogom ^^ Igazság szerint nem igen tudatosult bennem, hogy egy hete vagytok ott...kicsit elmosódnak a napok itt a hegyen :) És senkinek sem kell úgy rajogania ázsiáért mint nekem (azért van nálam durvább eset is:)
    Pont azt szeretem ebben a bogban ahogy írsz és, hogy mindenről írsz.
    Basszus itt alszik mindenki körülöttem és egy rohadt repülő repked a ház fölött...kértem a mamiékat, hogy vegyenek egy bazukát, hogy kilőhessem őket...
    Csók ^^
    Ruth

    VálaszTörlés
  4. Hoppááá, kiscsávók, erről nem volt szó :-)
    Ez a kéró nem egyyszerűen néz ki
    Mázlisták, eszelős klassz ;-)
    Nyomjatok fel képeket a lakásról, meg a mediről is!
    Megyünk utánatok...

    VálaszTörlés
  5. Ezt még a franciák hagyták ott, vagy új ápítés? Nagyon szép. Mekkora a belmagasság? Berlinben maradt pár ilyen "altbau", szinte szóról-szóra így néznek ki. Még vmi: ezek a házak magán tulajdonban vannak, vagy állami? (a rendszer miatt érdekel.) csok, panka

    VálaszTörlés
  6. Panka, ez abszolút új építés, a franciák által itt hagyott cuccokból nem sok van.
    Az egész város egy építési terület egyébként, és általában sok a magántulajdon.
    Mi egy serviced apartmanban lakunk, ez azt jelenti, hogy fullosan berendezett lakást vettünk át, amit díszíthetünk, ha akarunk, és minden nap jön valaki takarítani, vasalni, ágyneműt húzni. Nem rossz, mi?

    VálaszTörlés
  7. Kezdelek sajnálni benneteket, részint a lakás, részint a mangó miatt... :-)

    VálaszTörlés
  8. Sajnálhatsz is, este 5 percet voltam az utcán, összecsíptek a szúnyogok, most meg parázok, hogy mi van, ha dengue-s is volt közöttük.

    VálaszTörlés
  9. Mádám Adri, ne aggódjál, biztos nem lesz semmi bajod:-)

    VálaszTörlés