2010. augusztus 17., kedd

Ez itt a Lili


Igen, ő Lilike, Lucus egyik játszótársa. Ma kezdte az iskolát - nem azt, ahová Luca jár, sajnos. Négy éves, iszonyú édesen beszél angolul, magyarul az idén nyáron kezdett pötyögni. Tündérborgárka.

11 megjegyzés:

  1. Sza Adri!
    A tegnapi megjegyzések igen érdekesen rögzültek a hálón!!?? Vagy csak nálam van valami bibi?
    Remélem a mai jó lesz: Na! Voltam ügyvédnél, nagyon jó fej volt! Elmondtam nident, SMS-eket és a többit. Hát...! Letolt, hogy miért nem írásban adtam be a felmondásom! - Ő is!!! Hát így jár aki 16 évig egy helyen dolgozik és fogalma sincs a munkahelyi etiketről! De ettő függetlenül bíztatott, hogy én vagyok előnyösebb helyzetben. Ráadásul az ügyvédi iroda vezetőjének a gyereke is valamikor idejárt bölcsibe, és azért vitte el a gyereket, mert a köcsög lánya megverte a gyerekét! Ez milyen??!! Felhívta és kérte a papírjaimta adja ki, és tegyen szándéknyilatkozatot arról hogy mikor fizeti ki a júl-i és az aug-i béremet,mert már mind a kettőt ki kell perkálnia! Neki most nincs bevétele!! Szegény majd gyűjtést rendezek neki!! Szép mondhatom! Érdemes sokáig egy helyen dolgozni!!! Remélem megbünteti a sors!
    De cuki ez a kislány! Olyan izgi dolgokat művelsz, hogy megbeszéltük Körmösökgyöngye Erikával, megyünk utánad! Csak egy kicsit!!....Na jó, ez csak vicc, ne félj maradunk! Ma megnéztük a Varázslótanoncot, nagyon tetszett!! Tényleg, mozi van ott? Na nem fárasztalak tovább, rengeteg puszi mindenkinek : Brigi

    VálaszTörlés
  2. Most már tudom ki az a körmösök gyöngye, de nem tudom ki az a Brigi wrote. Vagy tudom? Gondolom hölgyről van szó. Hát jöjjön egy gyulai paprikáskrumlira. Persze a Körmösök Gyöngyét nem kihagyva. A blogodon nem mertem nevetni, pedig jó eset volna, de tejfölös kaja volt ebédre, igy csak diszkréten fogalmazhatok, kurvára ment a hasam.
    Talán sietnem kell. Vagy elkéstem volna?

    VálaszTörlés
  3. Piszkosul élvezem ezt a számítógépes hókusz-pókuszt. Nekem nagyon bejött, pedig mégcsak nyugdijas tanfofyamon sem voltam. Most kézilabda mérközésről jövök, biztos hallod a kiejtésemen. Kitudom mondani a sztracsatellát. Most csak azért irok, mert nem vagyok álmos. Vettem egy faliórát, ami csak a vietnami időt mutatja. Szembe van velem a számitógép mögött. Most két óra négy perc van./ nállatok/.
    Megyek is aludni. Nektek is szép álmokat. Imádlak Benneteket.

    Most csak Papa. Mama már alszik.

    VálaszTörlés
  4. Mádám Adri! Most már van sejtésem, hogy honnan is vagy te ilyen jópofa :-) ....és a mamát még nem is olvastuk:-)
    Ez a kis Lilicsajszi tényleg cuki (jaj-jaj, de nem kérdezek róluk semmit.....)

    VálaszTörlés
  5. Hehehe, papa, az a szerencséd, hogy mama már alszik. És igen, nálunk a papa az udvari bolond. :))))))))))))))

    Te is hiányzol, papa.

    VálaszTörlés
  6. Azért csörgösipkám az nincs. Csak én megoldottam az örök fiatalság kérdését. Én meghalni is fiatalon fogok. Képzeld nem vagyok másnapos, mégsem volt olyan veszélyes az a sztracsatella. Nálunk pont hat óra van-reggel-. Megkaptam a napiparancsot Mamától. Nem sorolom fel.
    Kedves Erzsi, ha a mamán múlna, nem is fogja olvasni. Én vagyok az Ő reinkarnációja is. De sok hűlyeséget hordok itt össze. De igy érzem jól magam és még csak nem is pótcselekvés ez az egész. Egy hiányérzetet próbálok palástolni. Ez a hiány pedig Luca.

    VálaszTörlés
  7. Kedves Papa!
    Igen, egy unotka nagyon tud hiányozni (mondják, akiknek már van), de szerencse, hogy ilyen jó a kedélye meg a humorérzéke meg a hozzáállása a helyzethez. A kedves papának, nem Lucának:-)
    Mindenesetre sokat könnyít a dolgon ez a blog, szerintem kicsit olyan, mintha nem is lennének olyan távol(vagy most hülyeséget írtam?).

    VálaszTörlés
  8. Akkor hát blogoljunk! Nekem a pótcselekvés a fűnyirás. Az egyik napiparancs ez volt. Lábújjam levágása nélkül megoldottam, ahogy szoktam. De a franc essen belém, hát ez az egész nem rólam szól. De szólhatna róllam is, hisz Saigon pont olyan messze van Gyulától, mint Gyula Saigontól. Nincs igazam? Még most sem tudom hová küldjem az esetleges ajándékokat. Küldjétek E-mail-ben. Már azt is tudom olvani. Olyan az agyam mint a szivacs. Na nem azért mert mindent kicsepegtet, hanem azért mert mindent beszí.
    Miért nem kértél meg egy viet-tet, hogy fotózzon le a kerékpáron. Ennél már csak az lenne jobb, ha rollerrel közlekekednétek. Küldjem el?
    Szerencsére Lucuskámnak is ilyen a hozzáállása. Meg van áldva egy tucat jó tulajdonsággal. Ez az úgynevezett alma effektus.
    Na megyek a többi parancsot végrehajtani. Azt ugye mindenki tudja, hogy parancsot megb.......ni nem lehet, mert szaporodik.

    Sok-sok puszi.
    Papa

    VálaszTörlés