2010. szeptember 1., szerda

Vendég a háznál

Most aztán komolyan meglepődtem magamon. Otthon kiakadok, ha egér, hangya, szúnyog, csótány vagy miegymás kerül a lakásba. Tegnap meg mit látok? A hálószoba falán egy rózsaszín gyíkocskát. Igazi gyíkhercegkisasszonyt. Valószínűleg a légkondi mellett slisszant be. Nem tudtuk megfogni, mert nagyon gyors. Egész éjjel aggódtam, hogy mi lesz vele. Kenan szerint ahol bejött, ott ki is fog menni. Tényleg kiment. Kis okoska.

9 megjegyzés:

  1. basszus, még mindig itt van a rózsaszín gyíkocska. Mi a frászt esznek ezek? Nehogy má éhen haljon, mert nem találja a kiutat.

    VálaszTörlés
  2. sziasztok!
    Ez akkor a rózsaszín gyíkocskák pozitív diszkriminációja? most akkor úgy tűnik, Kenan jól mondta, ahol be, ott is ki is megy, csak ki lehet egészíteni azzal, hogy ki-be megy,járkál, .... vagy lehet, hoyg ez egy másik rózsaszín gyíkocska? s mi van, ha a légkondiba beszorul???
    ....jelentem, nálunk megvolt az évnyitó. mit mondjak, cuki egy falatok, olyan nagyok lettek. reggeli izgalom, várakozás mindenkinek az arcán. Laura nagyon igyekezett, hoyg el ne késsünk. kipakolt, amit tudtunk, hogy hova, és persez egy csomó mindent elfelejtettünk, de nem gond. ...gyorsan kipakolt. és utána megállt egy kicsit, persze csillogott a szeme az izgalomtól, majd megtörte az ő kis csendjét, és : luca innen most nagyon hiányzik.
    aztán ment tovább a pörgés. szerintem majd felhívja Lucát és elmondja mi volt az évnyitón, nem akarom elvenni a "társalkodási" témájukat. :)
    puszi, majd beszélünk.

    VálaszTörlés
  3. Képet töltessz fel róla? :)

    VálaszTörlés
  4. én nem fozóztam, csak itthon egyet laucsról, mégiscsak harmadikos, és ünneplőben van, de évnyitón nem kattogtattam. többen fotóztak, majd körbejelzem, hoyg töltsenek fel ide az évnyitóról képeket.

    VálaszTörlés
  5. Fotót kérünk, amíg el nem megy! Persze el fog... de visszajön :)

    VálaszTörlés
  6. Még szerencse, hogy nem egy rózsaszín párduc mászkál a falon. Mit kezdenél vele? A gyíkocskát fogd be, tegyél pórázt a nyakába és sétáltasd a városban. Igazi látványosság lennétek.
    Hasznositsd a gyíkocskát. Hátha jó lesz szúnyogírtónak.
    Irtam Kenannak, hogy a falról eltünt a Safari. Anyánk megijedt. De én visszacsalogattam és megint ott diszeleg a helyén. Szegény anyádat még megvádoltam, hogy rosszul nyomott,/az én lehengerlő stílusomban/, pedig nem tudtam, hogy miért ment el. De a lényeg az, hogy meg van.
    Visszatérve a gyíkocskára. Persacckb. hány kiló és hány méter? Tudod Andikám nálunk igy terjed a hir. Mire a körbejár,a mikroszkópikus nagyságból elefánt nagyságú fenevaddá válik.
    Nálatok öt perc múlva tizenhétóra, én túl vagyok az ebéden és most jön megérdemelt édes pihenés kb. húsz perc. Majd, ha nem esik az eső, fűnyírás.
    Millió puszi, vigyázzatok magatokra!
    Papi

    VálaszTörlés
  7. Ann, én is le akartam fotózni, de olyan, pici, törékeny jószág, hogy nagyobb objektív kellene hozzá. Most a konyhaszekrény mellett kuksol, és néz ki a fejéből. A cseléd sikítófrászt kapott, amikor meglátta. Most akkor ez emberevő? Akkora, mint a kisujjam...

    VálaszTörlés
  8. :) na ja, ezt félreolvastam itt nagy önző gondolkodásomban, bocsi, nem is értettem miért kéne tomoris évnyitóról fotó ide. elnézést mégegyzer. szóval fotót a gyíkról, és nem a honvágy mondatta veled hogy tomoris évnyitóról fotót, hisz az a névtelen nem is te voltál, Adrienn, hanem vlaki más.
    gyíkot megszerettük a leírásodból, úgyhogy drukkolunk neki, hogy kitaláljon, de elsősorban nektek, hogy ne legyen emberevő. esetleg a cselédtől nem lehet vmi infót kimutogatni, hogy mégis mi ez a jószág?

    VálaszTörlés
  9. Éva, elmeséltem Lucusnak, hogy mit mondott Laurka, el is könnyesedett a szeme rendesen. :) Hallom, Sándor milyen veretes beszédet nyomott az évnyitón.
    A gyíkocska még itt van, néha megjelenik, átsuhan a falakon. Ha beszorul a légkondiba, és én pont akkor kapcsolom be... hát...

    Utolsó névtelen: te ki is vagy? :)

    VálaszTörlés