2010. szeptember 24., péntek

Tegnap este


Tegnap este a helyi Hard Rock Caféban ültük Maddison születésnapját, szigorúan családi körben. Lióra, Yarden, Jo, Maddie, Luca, én, meg Tyler, Maddie bátyja, aki halálosan cikinek tartotta, hogy ennyi nővel, a saját anyjával, a húgával, meg a két ovissal kell egy levegőt szívnia. Feltűnően is ült mellőlünk. Hülye kamasz. :)
Sajnos a szülinapos nem érezte túl jól magát, a kis genya osztálytársai egész nap szívatták. El tudjátok képzelni azt a helyzetet, hogy szülinapod van, és három-négy osztálytársad egész nap duruzsol a füledbe, hogy "Utálunk!", "Ronda vagy!", "A fülbevaló, amit anyukád vett, iszonyú ocsmány!" stb? Maddie ezt kapta. Tehát nem volt jó kedve. Próbáltuk felvidítani, de nem ment. Bezzeg a két ovis remekül szórakozott, övék volt a táncparkett. Jo viszont ma reggel az iskolában kezdett, és elbeszélgetett az osztályfőnökkel. Lesz nemulass. Mellesleg azok a lányok voltak, akik ott voltak az ominózus ottalvós bulin is. Az egyiknek az anyukája helyi filmszínésznő, hatalmas sztár, a lánynak arra is külön cselédje van, hogy a haját kifésülje (nem költői túlzás sajnos). A másikról már meséltem. Mi lesz ezekből, ha felnőnek? Jesszusom.

5 megjegyzés:

  1. Andikám!

    Ugye ezt a helyet is meglátogatjuk?? IMÁDOM!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Hát, esetleg benézhetünk. Próbálok neked estére is társaságot szerezni, hogy ne mindig itthon ülj velünk. :)

    VálaszTörlés
  3. Mi lenne belőlük? Kokaintól elbutult és már 30 évesen szétbotoxozott arcú szerencsétlen roncs. Vagy egy kellemes fordulatot követően mintaháziaszony és mintaanya. :-D

    VálaszTörlés
  4. Feri, az a gáz a fordulattal, hogy ezek tényleg csak a filmekben látják, milyen az, ha egy családban anya van.
    Van itt egy ovis kislány, nagyon szeretem, Emmának hívják. Szupergazdag szülők, anyuka orvos, apuka többszörös étteremtulajdonos, a gyerekek csak a hétvégéken látják őket, már ha akkor azok ráérnek. Emmácskával a taximegállóban szoktunk összefutni. Ő a dadával, én Lucával. Lucussal általában nagy szerelemben szoktunk lenni, hiszen iskola után vagyunk, már reggel óta nem láttuk egymást stb. Emmuska meg megkérdezte, hogy Luca, mindig anyukád jön érted? A kis hülye meg mondta is lelkesen, hogy persze, ki más? Hát, Emma vágott egy olyan arcot, ami leírhatatlan. Szomorú, hitetlen... 5 éves.

    VálaszTörlés
  5. Csók anyu! Emlékszel még erre a filmre? Nincs új a nap alatt. A japánoknál ráadásul úgy van súlyosbítva, hogy nemcsak a szülők elfoglalt dógomvanok, hanem a gyerek is reggeltől estig be van táblázva, nagy a verseny a suliban, szakkör, sport, minden egyéb. Kérdeztem egyszer egy japán tanítványomat, hogy mikor látod a szüleidet? Hát, nagyon ritkán, néha összefutnak a fürdőszobában, de csak néha. Meg hogy ment haza japánba, arepülőtéren az apja várta (teljesen extrém eset), de nem ismerte meg a kiscsaj, elment mellette vagy kétszer, mire apunak eszébe jutott, hogy táblát kéne felmutatni, na úgy sikerült. :-)

    VálaszTörlés