2010. szeptember 22., szerda

Sportnap

Anya, szeretlek! (Mutatja a szívet az ujjaival zsákbanfutás előtt.)
Készülődök rúgáshoz!

Mi lettünk az utolsók!

10 megjegyzés:

  1. Tudtam, hogy ez a kislány kamera érzékeny, de ennyire. Mindenki le van törve. Csak Ö mosolyog. Úgy látom ez a vereség nem hogy letöri, még jobb teljesítményre fogja sarkalni.
    Ahogy látom a csapattársai elfogyasztják a körmeiket, Lucuskát csak egy dolog érdekli, hogy üzenjen neked. Persze Te elolvadtál.
    De az utolsó helynek is lehet örülni. A kép is ezt bizonyítja. Itt még az az elv érvényesül, hogy nem a győzelem, hanem a résztvétel számit.

    Puszi Nektek.
    Papa

    VálaszTörlés
  2. Halihó!

    Tegnap Marci újságolta, hogy kapcsoljam be gyorsan a gépet ( 2 nap kimaradt a visszérműtétem miatt; érdekes egy élmény volt...), mert vannak új képek, megnézték a suliban, Ibolya néni ki is vetítette nagyban. Most végre sikerült megnézni a blogot, mert múltkor nem jött össze. Kiderült, hogy a blogspot.com-ot nem írták be a végére.:) (Ibolya néni azt sem tudta, hogy van az ibolyaneneizsuzsa.blogspot.com. Legalábbis gyerekem ezt mondta. Azért ezt kicsit kétlem)
    Na, de látjátok, osztályszinten is téma a leány.
    Olyan jó ez a levelezgetés, ahogy figyelem, valami fogadott családdá kezdünk válni. Nem,kedves Pistácsi?
    Üdv. mindenkinek:

    Erzsi

    VálaszTörlés
  3. Na, ezt gyönyörűen leírtam.... Szóval ibolyanenizsuzsaneni.blogspot.com.
    Így jár, aki nem olvassa át az "anyagot", mielőtt közzé teszi.
    Remélem, a Pistácsit nem szúrtam el, mert emlékezetből írtam.

    VálaszTörlés
  4. Hahó!
    Olyan jó lenne Veled beszélni! Teljesen le vagyok tőrve! Annyira nem akartam ilyen perekbe belefogni,de ez egy akkora állat,hogy másképp nem fogok dűlőre jutni. Neki lételeme a pereskedés! Nekem még sosem volt peres ügyem de miatta már kétszer kellett mennem tanuskodni, neki!!! Most meg én perelem be! Reggel megyek az ügyvédhez, összerakjuk a per anyagot és indulhat a mandula! Most néztem meg a papírjaimat, idén már négy hónap fiz.nélküli szabit írt ki a patkány! De én semmit nem írtam alá! Úgyhogy megszívja! ...vagyis remélem! Bocs hogy ennyit panaszkodom,de totál kikészít ez az ügy! Meg az is hogy már 40 éves vagyok! Uramatyám...nem hiszem el! Még kimondani is borzasztóóóó!!! de ez van! Annyira hiányoznak a gyűléseink! Senki nem ér rá, mindenki állandóan dolgozik. Lucit puszilom! Meg Téged is! Meg Apátokat is! Vigyázzatok magatokra!

    VálaszTörlés
  5. BOLDOG SZÜLINAPOT BRIGI!!!!!!
    Ki kellene kapcsolódjál, csajok, vigye már el valaki Brigit inni.

    Erzsi, ez annyira aranyos. Írt tegnap Ibolya skype-on, mondta, hogy felhívják ma Lucát ebédidőben. Áááá, nincs honvágyam... egy kicsit sem.
    Visszérműtét? Fúj. Ennyire szar volt a helyzet? Nekem is meg kellene nézetni...

    VálaszTörlés
  6. Most átölelem a világot. Olyan boldog vagyok. Első nekifutásra irom ezeket a sorokat. A csipa még a szememben van. De így ébredni olyan, mint a természet tavasszal, amely vidáman kelti ki az elvetett magvakat és növeszti erős növénnyé. Briiigiii! Fel a fejjel, a szép csak ezután jön. Hidd el a következő negyven év csodálatos lesz. A csodálat tárgya a gyermeked, vagy gyermekeid lesznek. Az én életem kurva jó volt, igaz mindig én próbáltam alakítani. Azt hittem ennél jobb nem lesz. De lett. Megismertem álmaim nőjét. Akit még mindig szerelemmel szeretek. Erre mindig azt mondja a volt mennyaszonyom, hogy hülye vagyok. Ezt még fokozta, hogy született két csodálatos gyermekem. Van egy frankó vejem, akit nagyon szeretünk. Készakarva hagytam utolsónak, de nem
    utóljára azt a GYERMEKET, AKIT BETEGESEN IMÁDOK, IMÁDUNK. Nekünk Ő a NAP és körülötte forgunk, mint a bolygók. Ugye nem nehéz kitalálni, hogy kiről van szó. A neve: NESET LUCA. Az én unokám. Na ezért szabad élni. Drága Brigi, meríts ebből erőt. Boldog Szülinapot!
    Erzsi drága!
    Elnézést, hogy először Brigivel foglalkoztam. Pedig amit leírtál zene volt füleimnek. Ha minden ember úgy gondolkozna, ahogy a Te megjegyzéstevők teszik, örök béke és nyugalom lenne a Főldön. Nagyon jól látod a helyzetet, én is igy gondolom. Erre példák azok a bejegyzések, amit az ember csak azokkal oszt meg, akik a másik ember szívében lakoznak.
    Most is elnézést kérek a tegező nyelvezetért, de az Angélának leirtak alapján felajánlom a nem csendőrpertut mindazoknak, akik élni kívánnak vele. Aki sértésnek veszi, hogy tegezem, bátran szóljon. A kapcsolat továbbra is megmarad.
    Nekem Pistácsi megszólitás nagyon bejőn. Ennek külön története van.
    Társaságunkban levő pici gyerekek nem tudták kimondani, hogy Pista bácsi. Igy a két szót összemosták, leegyszerűsítették és így lettem Pistácsi. Aminek kifejezetten örülök, mert utálom a bácsi megszólitást, nagyon snasz. Külömben is olyan fiatal vagyok. Ez történt kb. húsz éve.
    Andikám, piszkosul meg tudod kedveltetni az emberrel Távol-Keletet.
    Olyanokat írtál, hogy ha behunyjuk a szemünket oda képzeljük magunkat. Nagyon, nagyon sok ilyet.
    MIndenkinek kívánok nagyon szép napot. Pistácsi.
    A vietnámiaknak meg még jó étvágyat is, hisz ott dél van.
    A csipa még a szememben, és továbbra is ölelem a világot.
    Millió puszi.
    Papa

    VálaszTörlés
  7. Papa, esküszöm csinálok neked egy saját blogot. :)

    VálaszTörlés
  8. De Brigi szülinapját benézted.
    Lassan mondom:
    BRIGI szülinap
    ERZSI: visszérműtét :)

    VálaszTörlés
  9. Andikám, benézted. Nézd csak megjól, hogy mi van a mondat és evvel a fejezet végén? Fekiálltó jel. Tehát a gondolat befejezve.
    Az új gondolat az Erzsi drága! címmel kezdődik. A visszér gyuladásról, meg azért nem irtam,nehogy összetéveszem az aranyérgyuladással.
    De kívánok Erzsinek mielőbbi felépülést, gyógyulást.
    Most veszem észre, hogy háromszor is lement a bejegyzésem. Príma gépem van. Tudja, hogy ami jó, az nagyon jó és nem elég csak egyszer elolvasni.
    Ásítottam egyet, mert most ettem. Pékné volt csülök módra. Villára és kenyérre hangszerelve.
    Megyek és ledölök. Ki kell pihennem magam, mert megyek anya elé és megyünk bevásárolni. Nekem nem kis megterhelést jelent.
    Millió puszi Nektek.
    Papa

    VálaszTörlés
  10. Sziasztok Mindenki!

    Igen, Marci is boldogan újságolta, hogy fel is hívták Lucust, azt viszont kissé nehezményezte, hogy ő nem nagyon beszélhetett vele, mert viccesen elejtette azt a megjegyzést, hogy "ugye, milyen régen beszéltünk?". Ebből aztán kiderült, hogy ő azért szokott Lucával magánban is beszélgetni, ezért teret kellett hagyni másoknak is.
    Helyes volt ma Lucus, mondta, hogy kevesellte az időt, amit skype-olhattak, biztos elgondolta volna, hogy el tud mindenkivel beszélgetni annyit, mint mondjuk Matricával szokott (már amennyi abból a beszélgetés; leginkább majomkodnak meg hülyeségeket küldözgetnek egymásnak).

    Ugye-ugye, az a fránya honvágy......

    Adri, igen ennyire szar volt a helyzet, az érsebész is javasolta a műtétet. Az ülőmunka meg a túlsúly megtette hatását.
    Április óta húzódott az ügy, akkor váltottam háziorvost, ő egyből elhajtott egy beutalóval a Honvédba. Ott aztán 3 és fél hónap múlvára kaptam időpontot vizsgálatra, majd plusz 5 hét, mire visszamehettem műtét előtti vizsgálatokra; aztán nem lehetett tudni semmit, mert festették az osztályt, de aztán felgyorsultak az események, szept. 20-án ismét be kellett mennem időpontért, akkor mondta a doki, hogy szept. 22., de még aznap délelőtt telefonált, hogy tudnék-e menni már másnap. Hát, persze! Örültem, hogy végre megtörténik a dolog, mert az elmúlt 5 hónapban többször elmondták, hogy állandóan változik a helyzet, van amikor nem is csinának ilyen műtéteket, mert nincs rá pénz. Az is előfordulhatott volna, hogy a megbeszélt időpont előtt szólnak, hogy sztornó az egész. De nem szóltak. Azt tudom mondani egyébként, hogy ki lehetett bírni, majd elmesélem egyszer szóban, ha kéváncsi vagy rá, nem akarom itt a világ népét riogatni:))))

    Kedves Papi!

    Örömmel elfogadom a felajánlást, semmi kifogásom a pertu ellen, sőt megtisztelőnek érzem. Azonban most hirtelen befejezem, mert megjöttek segíteni fáslizni....

    Majd még jövök; puszi mindenkinek:

    Erzsi

    VálaszTörlés