2010. november 2., kedd

Nagy semmi

Sok újdonságról változatlanul nem tudok beszámolni, írok hát a nagy semmiről. Még mindig post-dengue depresszióm van (állítólag eltart pár hétig). A vietnámi háborúban az amerikai hadsereg nagyobb hatásfokkal tudott volna bevetni engem jelenlegi állapotomban, mint az ideggázt. Géppuskát ide, oszt hadd szóljon! Legkedvesebb harcostársam maga Kenan
Luca is pont ezt az időszakot választotta vehemens kamaszodásra, ami bár kissé korai, a jelek szerint mégis itt van. Naponta háromszor kúrja fel úgy az agyamat, hogy majd' eldurran. Aztán persze én vagyok a hibás, mert "Anya, ha nem kényeztettél volna el, akkor nem lennék ilyen!". Hát vazzeg, nevelni elkezdeni sohasem késő, majd veszek kukoricát és rátérdepeltetem. Ennyi.
Jo változatlanul Ausztráliában van, jöhetne már vissza, mert Liórával sem lehet bírni. Folyamatosan kapja otthonról a rossz híreket, innen ezt elég nehéz kezelni.
Tegnap Tamással és Barbival ebédelni voltunk a Mekong Merchantban (képzeld Dorcsika, nem esett az eső). Tök jó volt. Jól belemásztunk Tamás arcába, hogy miért nem nősült még meg, persze nem jutottunk semmire, de nem is lehet. Viszont a jó hír, hogy Barbi megint babát vár, és még itt leszek, amikor a kisporonty megszületik. Ez kellőképpen felvidított mindenkit.
Karácsonyig nem nagyon fog itt történni semmi, ami persze nem azt jelenti, hogy addig nem írok, csak annyit kérek, kommenteljetek ti is gőzerővel, ha más nem, legalább beszélgessünk. :)
Brigi, mikor lesz a második tárgyalás?

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Remélem hamarosan jobban leszel! Borzasztó, hogy egy ilyen kis köcsög szúnyog mi mindent tud okozni!
    2011. február 4. lesz a következő tárgyalás és azon kötelező lesz megjelennie! Ezt kikötötte a bírónő: Sőt! A "kedves" volt kolléganőimnek is be kell majd jönnie! Jó lesz! Már jelentkeznek a tanújaim, nem lesz egyszerű menet!
    Olyan hihetetlenül idióta szöveg jelenik meg néha itt a blogodban!!! Állandóan azt írja: tartózkodás mellett! Ez mi akar lenni?
    Szegény gyerekem! Két napja lázas, torok gyuszi, mert ő szombaton fagyit akart enni, és van egy hülye anyja, aki nem mondott ellent neki! ( milyen legyen egy pedagógus a saját kölkivel??!!) Jól telik a szünet!
    Hívtalak tegnap, de gondolom antiszoci voltál döngi betegségedtől! Vigyázz magadra, és neveld a gyermekedet!
    Sok sok puszi és ölelés!!!!
    Brigi

    VálaszTörlés
  2. nyugi ! hát mi a fenét idegeskedsz ? a kölköt persze időnként helyre kell tenni, ahogy az én lányomat is :-)

    VálaszTörlés