2010. november 6., szombat

Comment? No comment

Csak hogy érzékeltessem, kikkel állunk szemben... Cipőt akartam ma venni a gyereknek. Kiválasztotta azt a modellt, ami nagyon tetszett neki. Kértünk egy 32-est. Felpróbáltuk. Az árus állította, hogy jó, a gyerek közölte, hogy kicsi. Én nyilván Lucának hittem, végül is az ő lábán volt a csuka. Mondtam a faszinak, hogy hozzon nagyobbat. Hozott. 37-est.

8 megjegyzés:

  1. Te kértél nagyobbat ! :-) és különben is, Törökországban megszokhattad a jó az úgy ahogy van hozzáállást.

    VálaszTörlés
  2. Igazad van, kezdek felejteni. Bár szerintem ezek után TR-ban semmi sem tud majd meglepni.

    VálaszTörlés
  3. Szia Adri!
    Teljesen el vagyok keseredve! Holnap bekell vonulnunk a kórházba, mert Ádámnak kőkemény tüdőgyulladása van, folyadék van a tüdejében és még a szíve is meg van nagyobodva a felgyülemlett folydéktól!!! Nem a hat az orális antibiotikum és infúzióban fogja kapni! Teljesen kész vagyok! De a gyerek előtt persze nem mutatom, úgy csinálok mintha minden teljesen rendben lenne! Az utcán bőgtem, amikor a röntgen eredményt meghallottam! Tegnap este megint 38.5 volt a láza és a köhögése egyre rémisztőbb. Én még ilyet nem éltem meg! Na! De remélem a kórházban már teljesen rendbe fogják hozni, és újra a régi mozgékony kukacom lesz! Mindenesetre be vagyok ...-va!
    Veled mi van??? Nagy a csönd!! Remélem nem megint a betegség tombol rajtad? Bár látom hogy néha fészbúkolsz! Hétvégén kerestelek skyp-on, de nem leltelek.
    Lucának is 37-es lába van? Mekkora lábon fognak ezek a kölykök élni? Az enyémnek is 37-es a lába! Botrány! Az enyém 38! Sajna tőlem nem örökölhet cipőt! Nem tudom mikor tudok újra gép elé ülni, de jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Puszi: Brigi

    VálaszTörlés
  4. Jesszusom, Brigi, de szar hír. A dokitokat meg verd képen, mert ha egy gyerek antibigyó mellett három nap után is lázas, azonnal gyóyszert kell váltani, ez alap!!! Szegény kiscsávó... remélem, pár nap és túl lesztek az egészen. Hányszor végigcsináltuk ezt Lucával... bár az a folyadék dolog nagyon durva. Szóval kitartás! Suliba meg ne engedd tán még a jövő héten se, muszáj felálljon ebből, basszus, még csak november van.
    Neeeem, Luca lába 33-as, csak a kisköcsög a 32-es cipő után 37-est hozott nagyobb méretnek. Ezek itt szarnak bele mindenbe, esküszöm, hogy én még ilyet nem láttam. Vagy csak nem emlékszem rá. Tegnap a patikában tengervizes orrsprét és a nasonex nevű erősen szteroidos orrpermetet ajálgatta a kiscsaj a patikában, mondván, hogy same-same, azaz ugyanaz. Azt hittem pofám csapon. Viszont már nem érdekel, hogy a vietek nem tudnak it kezdeni a mérges nyugatiakkal, az sem érdekel, hogy I lose my face, megtaláltam azt a hangerőt és hangszínt, ami hat rájuk. Tegnap a patikus kiscsaj majdnem összefosta magát, mikor rádörrentem, hogy beszéljen faszságot.
    Gondolom, a kórházból nem fogsz netezni, de ha hazajössz, azonnal tudósíts!

    VálaszTörlés
  5. egészen sokkoló elgépeléseket műveltem, bocsi... ne beszéljen faszságokat természetesen... a többit értitek.

    VálaszTörlés
  6. Na jó, én asszem súlyos agyf.ban szenvednék már egy ideje, olvasva a helyiek szokásait. De milyen jó módszer nem? Úgy kell csinálni, mintha az egész ország egy diliház lenne, így ki akar ott maradni? Zseniális. Fotót kérnék a táskáról pls.
    Bár nem ismerem, de ettől függetlenül szurkolok a Brigi barátnődnek. A legroszabb, ha az ember gyereke beteg. Ha szükséges, tudok javasolni egy szuper gyerekorvost, az összes gyerekünket ő kezelte és kíváló diagnoszta, ami nem utolsó dolog manapság. Nem is értem, hogy engedhette ez a doki idáig fajulni ezt a történetet.
    Adri, a Ruth kérdezi, h írhat e neked email-t? Én mondtam, h igen, de nem tudom spam-be rakja e a rendszered a gmail-es leveleket. A másik, h lécci, ha olyan helyen vagy, kérdezz már rá, h mennyibe kerül egy riksa, mert mint írtam egy haverunk nagyon szeretne venni, csak neten nagyon drága. csok nektek, panka

    VálaszTörlés
  7. Kedves Brigi!
    Most, hogy Ádám beteg lett, megosztom veletek, hogy sajnos én is az vagyok. Nagyon sajnálom Ádámot, nekem szerencsére csak egyszer volt 39,2 de az igaz, hogy 38 ennyi-annyi volt. Gyógyulást kívánok Ádámnak.De volt 36 és 37 is. Jaj, jut eszembe, nálunk halloween party volt, hát múmia lettem volna, csak az a fránya betegség megakadályozta, így egy sállal be kellett kötni és, hogy egy picit ijesztőbb legyek, varrásokat rajzolt rám anya.Jut eszembe, 2 órán át tartott a buli. Nekem is tüdőgyulladásom van.

    VálaszTörlés
  8. Panka, itt nincsen riksa. Legalábbis még nem láttam.

    VálaszTörlés