2010. november 2., kedd

Na jó, mutatok vicceset is. Illetve annyira nem is vicces. A videót itt élő magyarok forgatták, remélem, nem kérnek kopirájtot. A monszun időszak nagy esőkkel és áradásokkal búcsúzik. Jelentem, megteltek a szennyvízcsatornák. Ilyet naponta látunk tehát.

4 megjegyzés:

  1. C vitamin és Magnézium. Egész jól rendberakja az ember gyalult idegeit. No meg egy kis vörösbor és cigi. Na jó nem szívatlak.
    Lucuskának meg szimplán el kell mondani, hogy bár lehet, h el van kényeztetve és utólag bocsi, de ugye nem akar egy hisztis kis p.vá érni cirka 15 éves korára. Mert az kicsit megnehezíti a gyerek-szülő kommunikációt pont akkor, mikor fontos lenne, de nagyon. Tehát gondolkozzon ezen és kontrollálja magát vagy mi a szösz.
    Érzem én a monotóniát ottan, komolyan menjetek el teniszezni, vagy vmi hasonlót csinálni.
    Róma baromi jó hely, meg finom fagyit is adnak.
    Csok nektek, Panka.

    VálaszTörlés
  2. Panka, én is vitaminkúrára fogtam magam. Mondtam, hogy itt a Marlboro 200 Ft? Nem is értem. A tejföl 700. a cigi 200?
    Ja, beíratkoztunk fitness klubba, Liora ma reggel el is ment, nyög folyamatosan. Én még várok, mert a suliból az egyébként pöpec félórás hazagyaloglásom ma vánszorgás volt csak, meg utána még egy órát nyökögtem. Hiába, még nem vagyok a régi.
    Vöröst bort is vettem, jelentem, jó kis ausztrál Shirazt. Minden este egy féldeci van betervezve. A cigit hagyjuk... még a végén...

    VálaszTörlés
  3. Haló Madam!

    Ma van az első munkanapom! Ne is kérdezd, zsibbad az agyam! Ásítozok egyfolytában, nem tudok koncentrálni!!!
    A cigit hagyjad szerintem is, a mozgás viszont jó ötlet, én is támogatom. Én 3 hét után ma fogok lemenni az aerobikórára, kívácsi leszek mennyit lustultam:)
    Képzeld! Kiderült, hogy Hanoi egyik kerülete lett a testvérvárosunk, a polgármester épp most van kint terepszemlén. Még jó, hogy nem találkoztunk.
    Puszi

    VálaszTörlés
  4. Oda már vizijártassági engedély is kell. Meg kötelezővé tenném az uszómellényt. Vezetői engedélyt meg csak annak adnék, aki úszni is tud.
    Nagyon szépen köszönjük a kis kövér Budhát. Gondolom az, csak nagyon vigyorog. Simogatom én a hasát és a fejebúbját, de a röhögésen kivül mást nem adott még. Én röhögök nem ő. Amúgy nagyon tetszik.
    Dorinám nagyon édes volt, ahogy előadta kalandjait és narrátokodott a fotók és a videók alatt. Látszott rajta, hogy nagyon élvezte a kint létet. Böbéék is nagyon örültek, hogy mentünk. Elképzelhetitek, hogy ment a trakta. "Egyél, igyál drága Pistikém" Hát lett is eredménye. Éhgyomri cukor éppen súrolja a tizet. Még nem éri el. Van egy kis tartalékom még. Na egészségügyisek mit szóltok ehhez. Mától teljes diéta, csak három tányér pörkölt és nem öt. Erre száraz fehér bor, fogmosás gyanánt.
    Ettől függetlenül be vagyok sz..va. Nem nagyon csak egy kicsit.

    A gyermeked nevelésébe meg nem szólok bele. Úgy sem hallgatnál rám. A nagyszülő dolga szeretni az unokáját és nem nevelni. Különben nagyon kezd hasonlítani rád a természete. Valahol ez nagyon jó. Egyszer csendes magányodban gondold vissza életedet és gondolj arra, hogy ha mi valamit elrontottunk veled kapcsolatban, az mi volt. Úgy tudom mi hagytunk téged élni. Mindig tudtad, hogy mit kell tenni. Ezt kellett felismernünk. A többit már tudod.
    Vigyázzatok magatokra. Millió puszi Nektek.
    Papa

    VálaszTörlés