2011. január 1., szombat

BÚÉK!

Minden kedves szerettünknek búék.
Fogadalmaink:
Az enyém a szokásos. Lefogyok harminc kilót. (Minimum.) Már tíz éve ezt fogadom meg, felesleges lenne változtatni.
Luca: szófogadó és kedves leszek. Vagyis megpróbálom.
Kenan: nem fogadok meg semmit, sod off.

Hát ti? Osszátok meg velem, és akkor lesz mit számon kérni év végén, hehehe.

7 megjegyzés:

  1. Nálam az a szabály, hogy nincs szabály. A fogadalmam is ehhez kapcsolódik. Megfogadom, hogy soha nem fogadok meg semmit. A levest ezentúl kanállal, káposztás tésztát villával, a rántott húst pedig késsel-villával eszem. A vörös bort pohárból iszom. Ezek mind olyan hülyeségek, mint a többi fogadkozás lenne. A természet törvényeibe nem szabad beavatkozni, mert az mindig balul sült el. Komolyra fordítva a szót: Szeressük egymást gyerekek

    Millió puszi.
    Papa

    VálaszTörlés
  2. Papi!

    Szó szerint a számból vetted ki a szót! Én is azt fogadom meg, hogy soha nem fogadok meg semmit! Ezt legalább mindig betartom:-)

    Puszi

    VálaszTörlés
  3. Egy székely csávó jelenti : Adri, fergetegesen jól írsz. Ugyanakkor kéri: hetente tessék bevenni egy Cseh Tamás dalt. Továbbá tanácsolja: nem kő' a kilókkal foglalkozni, mert a test és lélek minden emberben szervesen összefonódik, és így kerekedik ki az egyéniség.

    Egyébként meg, ámbátor nem mellesleg : Boldog Új Évet.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon boldog új évet kívánunk mindannyiotoknak!..
    Én nem fogadok meg soha semmit, mert így nem ér csalódás ha nem teljesedik be!! Bár fogynom nekem sem ártana, mert a bejglijeim igencsak lerakódtak úgy gyomortájékán!!! Mintha keresztben elakadtak volna!!
    Nekem nem szoktál válaszolni, bár nem valami sűrűn jelentkezem!! Néha jól esne egy kis szösszenet!!De nem akarlak számonkérni!!
    Mi itthon voltunk szilveszterkor, már alig bírtam ki éjfélig! De azért koccintottunk, majd mély álomba szenderettünk. Ma már készülődés a holnapi iskola és munkakezdésre. De jó!!! Most éppen ebédet melegítek, van annyi kaja, hogy sosem fogy el! Nem is tudom miért főztem ennyit! Töltött káposzta, lencseleves, sült kacsacomb párolt lila káposztával! Hát csak ennyi! Éhen halni nem fogunk az új évben!!
    Mégegyszer BÚÉK ott a sárgák között is és sok puszi!! : Brigi

    VálaszTörlés
  5. Az az igazság Brigikém, hogy mindig hosszú válaszra készülök, aztán ezért nem lesz belőle semmi.
    Vagyis, lesz szösszenet. Én is főztem ma egész nap, délután még rám jött, hogy ennék egy kis házi mantit (ez egy török tésztaféle, olyasmi, mint a ravioli). Még sohasem csináltam, TR-ban is csak a mélyhűtött verziót vettem, mert ki az az állat, aki három óráig gyúrogat, meg töltöget, hogy két perc alatt lenyomja a végeredményt? Ma én. Tök jól sikerült, legközelebb sót is teszek bele.
    Nyamm, egy jó töltött káposzta de jól jönne.
    Nekünk még egy hét szünet van, remélem, nem megyünk egymás agyára, a kisasszony nagyon kamaszodik, és nagyobb a pofája, mint az enyém. Lesz nekem nemulass.
    Meló még mindig oké?
    Pusza,
    A.

    VálaszTörlés
  6. Székelycsávó:)
    Ha igaz, amit írtál, akkor pláne diéta, mert az egómnak sem árt egy kis fazonírozás, néha nehezen férek meg magammal. :)

    Van napi Cseh Tamás, isten áldja a youtube-ot. Bár nagyon furcsa itt őt hallgatni, mert annyira messzire vagyunk, hogy nem mindig arra emlékeztet, amire szeretném.
    Elővettem a Pál utcai fiúkat is, Lecsó zöngeményei vidámabb időket hoznak vissza. :)

    Boldog Új Évet Neked és hitvesednek is.

    VálaszTörlés
  7. BÚÉK!

    Na azért a lánynak van még hova fejlődnie verbálisan. :-D

    Én szokás szerint nem fogadtam meg semmit, pláne mert aludni szokok szilveszterkor, a gyerek ezt meg is könnyíti, hisz vele minden nap ugyanolyan. Vacsi, fürdés, zene, alvás.
    Viszont amit nem fogadok meg, maradéktalanul be is tartom. :-)

    VálaszTörlés