2011. január 1., szombat

Köszönet

... a Máthé és Szalai családoknak a karácsonyi ajándékokért. Ma este a csomagok igen kalandos úton (ugyanis Tamás elfelejtette közölni a szüleivel, hogy számítsanak a küldeményekre, és ezért Tibor bácsi majdnem visszafordította a postát) eljutottak hozzánk. A könyvet perceken belül elkezdem olvasni Lucának, a filmeket holnap megnézzük. Szalai Mátyás remekül rajzol!!!!!!!!

5 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Igazán nincs mit, reméljük, hogy örömteli perceket szerzünk a filmekkel Nektek! Igen, Szalai Mátyás nemcsak, hogy remekül rajzol, hanem remek kis fickó!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!

    Sok boldog új évet kívánunk mindenkinek!
    Az ünnepek alatt kissé elúsztam blogilag, szinte teljes Bangkok kimaradt, győztem pótolni. Nos, hát.... volt benne felülmúlhatatlan:-)
    Azért nagyon érdekes lehetett, én még sosem voltam ilyen keleti helyen, de azt hiszem, nagyon furcsán is érezném magam. Kicsit távol áll tőlem a világnak az a része.
    Mostanság Marci sem nyüzsgött a gépnél, egyrészt, mert tudta, hogy nem vagytok "otthon", másrészt pedig azért, mert kapott karácsonyra egy telefont és most állandóan azzal foglalkozik. Fényképez, videózik, zenét hallgat és énekel ő is fülhallgatóval a fülében. Elég hallgatni:-) Olyan furi. Mint egy nagy fiú. Érdekes ezt megélni, hogy már nem játékot hoz a Jézuska meg a Télapó, hanem műszaki dolgokat.
    A sulis cuccok is azon módon vannak, ahogy december 21-én haza hozta, ma számítunk belenézni, hátha mégis volt valami leci.
    Itt nagyon hideg van, de majd gondolunk a ti jó meleg helyetekre.

    Sok puszi:

    Erzsi

    VálaszTörlés
  3. Zita! Az tuti. Jó volt a csillagállás, amikor készült. :-D

    VálaszTörlés
  4. Hát Erzsi, a szünet arra való, hogy pihenjenek a lurkók. Lucusnak még van egy hete, itt csak 10-én kezdődik a tanítás, de szerintem zongorázáson kívül semmit sem fog csinálni.
    Tőlem is távol áll a világnak ez a csücske, pedig itt vagyok. Szemlélődésre tökéletes, de nem vetem bele magam gőzerővel. Annyira nem az én játszóterem.
    Itt dög meleg van, még pár hét és az utcára sem fogunk tudni kimenni.
    Hja, az ajándékok... a műszaki dolgok itt is előkerültek ötlet szinten, de mivel nem tudtunk megegyezni, mi legyen az, illetve mindegyik baromi drága ahhoz, hogy két napig használjuk aztán porolgassuk (Xbox, wii, iPad?), abban maradtunk, hogy akkor inkább semmi. Tudunk élni. :)
    Marci jöhetne gépre jövő héten, Lucus már emlegette.

    VálaszTörlés
  5. Ezek szerint még most várható nálatok melegebb? Hát eddig is elég jó idő volt, nem? Én azt hittem, hogy ha tél nincs is arra, de ilyentájt hűvösebb lesz.
    Valami kütyüje van Lucusnak, mert rémlik az egyik bangkoki beszámolóból, hogy amikor hajlandó volt felnézni az ipodjából, stb. Na már most én nem igen vagyok tisztában azzal, hogy mik is ezek. A telefonig eljutottam :-) , de azt sem tudom pl., hogy mi a különbség az mp3 meg az mp4 között :-(
    Lehet mosolyogni.
    A jövö heti gépezés nem igen fog menni, mert ők már suliznak, csak a hétvége esetleg. Vagy ha ma hazatér a pizsamapartyról, azt gondolom, próbálkozik.
    Üdv. Nesetéknek (persze, ebben te is benne vagy, Adri!!!!!!)

    VálaszTörlés