2011. január 21., péntek

És igen!

Hát megtörtént, amit magam sem hittem volna. Luca megkapta a Madárijesztő szerepet!!!!!! A meghallgatást vezető tanárok azt mondták, hogy annyira jó volt, hogy teljesen egyértelmű volt a döntés. Kétségük sincsen, hogy a nyelv sem lesz akadály. Most mit mondjak? Szétmegyek a büszkeségtől.

11 megjegyzés:

  1. Gyorsan lecsapok az első hozzászóló szerepére.
    Gratulálok!
    Én el tudtam képzelni, emlékezve a kiskakasra. Marci mesélte, hogy múltkor is hívták a lányt és felolvasta nekik a szerepét. Mondta azt is (Marci), hogy minden rajzórán felhívják.
    Amúgy ez szerintem olyan szép, hogy még mindig tartják a kapcsolatot az egész osztály szintjén is. Sokszor inkább szomorkás is vagyok miatta, mert szerintem ő abban van, hogy egyszer csak Lucus visszajön, de sajnos nem ezt tudom leszűrni a bejegyzésekből:-(
    Persze az indokok abszolút érthetőek.
    Mondtam gyerekemnek, hogy ma délután próbálkozzon a tanulással, mert akkor több idő maradna a hétvégén Lucára vadászni. Kíváncsi vagyok én is a kis Madárijesztőre:-)
    Milyen hosszú a szerep?

    VálaszTörlés
  2. Én is nagyon örülök annak, hogy kapcsolatban vannak. Lucával sohasem lehet bírni egy-egy ilyen beszélgetés után, egyszerre szomorú és boldog, hogy nem felejtették el.
    Nem tudom pontosan, hogy milyen hosszú a szerep, állítólag Dorothy után neki lesz a legtöbb szövege.
    Engem most az bánt a legjobban, hogy az évzáróra nem tudunk odaérni, mert 15-én érünk haza, megyünk egyből Gyulára, és nem hiszem, hogy 16-án el tudunk indulni Pestre. Brühühühü, pedig úgy elterveztem...
    Na mindegy, összehozunk valami partit a következő héten, remélhetőleg nem tűnik el táborokban az egész 3. osztály.

    Dorina! Köszi a szurkolást, bejött! :) Állítólag lesz DVD az előadásból, viszünk haza. Május 11-12 lesznek az előadások, nem akarsz kiugrani? Fontold meg! Gondoltam rád vasárnap a 13-ban, azt ettük, amit együtt anno. Csak most nem fosott le egy gyík sem. :)

    VálaszTörlés
  3. Közlöm a nagyvilággal, hogy ágynak estem, mert szétvetett a büszkeség.
    Tényleg át kell építeni a házat, mivel akkora mellünk lett,hogy csak a fal mellett tudunk közlekedni, ott is csak egyesével. Tudtam, hogy valami lesz belőlem az unokámban. A bennem korábban elfojtott tehetség Lucában teljesedik ki.
    Ennyit az én qrva nagy mellényemről. A gombokat már beljebb vartam.
    Ebböl a pár sorból mindenki leszürheti, hogy nagyon büszke vagyok az én unokámra. Amit eddig elért és elérni fog azt magának köszönheti. Amit a fejébe vesz azt tüzön-vízen keresztül visz. Hagyni kell, csak néha terelgetni, hisz az az irány amit választott jó útnak látszik.
    Mamával együtt, igy írásban is megerősítjük gratulációnkat. Csak igy tovább.
    Millió puszi Nektek.
    Papa

    VálaszTörlés
  4. Igen, ez elég összetett érzelem.....
    Arra gondolok, hogy nagy a mellénye a kisasszonynak, hogy ő már világlánya, de mégis kötődik a régi társaihoz is. Biztos nem egyszerű a kis belső világa.
    Mi számítani fogunk arra a következő hétre, Marcinak 20-án van a szülinapja, úgyhogy már csak ezért sem felejtjük el.
    10 éves lesz..... Ezt még leírni is furi.

    VálaszTörlés
  5. Hüha Erzsébet, ha arra gondolok, hogy mire gondol Ön, akkor nagyon félre értett. Mármint mellény dolgában. A mellény nálam szorít. A kisasszony, és itt gondolom Lucusra gondolt az Ő magabiztossága nem tévesztendő össze az én szorító mellényemmel.
    Ha én értettem félre, megkövetem és kérem nézze el nagyapai büszkeségemből eredő félreérthető gondolataimat. Annak meg kifejezetten örülök, hogy Marcival és az osztályával tartja a kapcsolatot, hisz az is életének egy szelete.

    Üdvözlettel:
    Pistácsi

    VálaszTörlés
  6. Pistácsi, mi nem tegeződünk?

    Amúgy én csak saját kútfőből használtam a nagy mellényt, nem a tiédre gondoltam. Vagy Önére? :-)

    VálaszTörlés
  7. Szia Erzsi!
    Tudod a nagymellény megváltoztatja az embereket és feledékennyé teszi. De sebaj már régen feltalálták a Cavintont. Egy-két szem és minden megoldódik. Mi valóban tegeződtünk. CSak tudod az agyi érelmeszesedés az oka mindennek. Úgy gondoltam, ha magázva fogalmazok nem sértelek meg. Persze, hogy maradunk továbbra is a pertu viszonyban.
    Csak kipróbáltam magam, hogy magázva tudok e még fogalmazni.
    Üdvözöllek és rajtad keresztül üdvözlöm kedves családodat is.
    Pistácsi
    u.i. Hajrá Lucus, Marci és a gyerekek!

    VálaszTörlés
  8. Bravo! Baromira fogja élvezni. Gratulálok.
    Ja és bocsi, alliterációt akartam írni. Tök ciki... Ja, itt Panka.

    VálaszTörlés
  9. Helló evribádi!

    Hát persze, hogy megkapta a szerepet. Így utólag most már elárulom, hogy az egész tanári kart hülyének néztem volna, ha nem Lucát ruházzák fel a Madárijezstő szerepével! Hatalmas színészi képességekkel rendelkezik, plusz, mint tudjuk, a kommunikációjával sincs gond. Az angolróll meg már ne is beszéljünk. Szóval tuti befutó volt. Innen küldök neki sok puszát, ölelgesd meg helyettem is, meg gondolom Papiék helyett is:)
    Kedvesek vagytok, hogy invitáltok, és egy röpke pillanatra komolyan átfutott az agyamon, hogy ismét meglátogatlak titeket, de azt hiszem, erre most nincs sok esély, lévén, hogy nemsokára szakvizsga, amire majd 3 hét szabim elmegy, és ha ez sikerül, akkor még idén le akarom tudni az utolsó vizsgát is, ami ugyancsak sok-sok szabit igényel. Így maradok a seggemen, de annál nagyobb lelkesedéssel fogom várni a Gyulára érkezéseteket. Ha már körvonalazódnak a teendők és a természet is tavaszba vált, el fogom kezdeni megszervezni a nagy találkozást Családilag!

    Jó hétvégét mindenkinek!

    Puszi, D.

    VálaszTörlés
  10. szuper !
    remélem videóra veszitek, és mi is látunk legalább részleteket !

    VálaszTörlés
  11. Kérjük felnyomni Margitot a youtube-ra, hogy mi is gyönyörködhessünk és büszkélkedhessünk!
    Vegyétek fel mindenképpen!

    VálaszTörlés