2010. augusztus 19., csütörtök

Super Junior

Környékbeli lánycsapatot már mutattam. Íme egy koreai boyband is. Naon népcerűek. Szerintem nem fogjátok végighallgatni. Írjon, akinek sikerül.

8 megjegyzés:

 1. Nekem nem sikerült meghallgatnom, de csak azért, mert a munkahelyen bizonyos dolgokat letiltanak. Csak semmi szórakozás, tudod :-)
  Beírtam a naptárkámba az ősziszünet időtartamát,sztem esélyes a dolog, ha nektek is jó, mármint nem akarok kellemetlenkedni:)
  Papira reagálva, szükség lesz a két villámhárítóra a Roszik lányok mellé, majd igyekszem nem sokat zavarni őket az élet nagy dolgainak megvitatása közben!
  DE azért már várom a hétvégét, jó lesz családozni:))))))) Kár, hogy Ti nem lehetettek már itt, mert Zoliék is jönni fognak, szóval együtt lesz mindenki.
  De lélekben Veletek leszünk, és írunk is sokat.
  Puszi

  VálaszTörlés
 2. Nekem sikerült, tehát írtam :-)
  Elfelejtettük mondani, hogy üdvözöljük Kenant is!

  VálaszTörlés
 3. 0.32-ig bírtam. megártott a monszun, h ilyeneket hallgatsz, v mi van?

  VálaszTörlés
 4. Ááááá, csak kapcsolgatom a tv-t, és a helyi zenei adón is átsuhanok néha, és megállok röhögni.
  Úgy gondoltam, ha a blogban átfogó képet szeretnék nyújtani az itteni létről, ezt is megosztom veletek. Ki tudja, hátha valakinek tetszik?

  VálaszTörlés
 5. Szia, nagyon tetszik ez a blog:))))
  SIKERÜLT végig hallgatni :))))))))

  VálaszTörlés
 6. Szia Adri!
  Én is végig tudtam nézni.
  Marci!

  VálaszTörlés
 7. Marcika, egy hős vagy.
  Adri

  VálaszTörlés
 8. ...és neki még tetszett is, de ez 9 évesen megbocsátható. Riszálta a seggét, míg hallgatta, de közben lelkesen le is szólta, mert érezte a bejegyzésekből, hogy ennek nem illenék tetszeni.

  VálaszTörlés