2010. augusztus 20., péntek

Puuuusziiiii

Millió puszi a Hódmezővásárhelyen összegyűlt Máthé és Varga családoknak, jó lenne veletek lenni! Mulassatok jól, gondolunk rátok!!!!!!! Ha csináltok képeket, tessék küldeni mailben!

7 megjegyzés:

 1. Nagynehezen kinyílt előszőr az egyik szemem, majd nagynehezen követte a másik. Röviden ez a tegnapi nap summázata. Volt öröm és bánat a szokásos menetrend szerint. Böbe kitett magáért, már ami a traktát illeti. Mára valószinű, hogy jönnek Misiék is, meg Lacikáék is, ha komolyan vesszik a meghívásunkat. Most egyenlőre ennyit, mert visszük Dorina autóját a szervízbe.
  Millió puszi Nektek innen a Vargáék gépéről.
  Böbéék is puszilgatnak Benneteket.

  VálaszTörlés
 2. Szuper! Akkor megnyugodtam, semmi sem változott. Bárcsak mi is ott lehetnénk. Nagyon hiányoztok, Böbe küldhetne a sajtos csirkéjéből. Tuti, hogy azt is főzött, nem? :)
  Igazán letölthetné valamelyikük a Skype-ot, szerintem Dorina laptopján van mikrofon.
  Puszi,
  A.

  VálaszTörlés
 3. Szia,

  Most jöttünk át Orosházáról Zoliékkal Hmvhelyre, mindenki itt van, csak Ti hiányoztok k...vára!!!!! Szerintem fogunk képet is feltenni, Zoliék hozták a fényképezőgépet. Most megyek és átado neki a szülinapi ajándékot, kap 4 üveg sört (abból, amelyik Rossit támogatja)!! Itt van Timi kisfia is, Bence, nagyon édess, meg a kutyája is, Pami, az is cuki:) Meg Bazsi is itt van, ő a legédesebb:)))
  Tényleg hiányoztok, majd az éteren megpróbálunk egy kis hazai kosztot küldeni:)

  Puszi nektek, majd még jelentkezünk!!

  VálaszTörlés
 4. Nos, sikerült 2 csoportképet megörökíteni, szerintem mindenki helyes rajta, szerettel küldjük Nektek innen Hmvhelyről!!!! A mac.com-os címedre megy, mert Papi azt adta meg. Millió puszi!!
  És mindenkinek hiányoztok!!! Na jó, csak semmi sírás:))

  VálaszTörlés
 5. Brühühühühühüüüüüüüüüüüüüüüüü... de ugye téynleg jösssszzz?

  VálaszTörlés
 6. KIA kocsiba száll, annak térkép a táj.
  Nem fáj egy kicsit sem, hogy hazaértünk már.
  Volt egy ember a kocsiban, na mond KIA volt?
  Hát az asszony Mária!

  Na ennyit a kocsiról. Szuper jó volt Böbééknél. Az egész Roszik familia ott
  volt, gyerekestűl, kutyástúl. Volt ott minden, politika, bulvár, stb. Az első nap a kábításé volt. Egész jól ment folyékonyban, másnap gyógyulás délig, aztán evés a köbön harmadnap indulásig. Most csendes magányomban elmélkedek, hogy mit is rontottam el. Valahogy mindig oda jutok, hogy semmit. Szuper a családom, szuper a környezetem, mindig ott szeretek lenni, ahol vagyok. Ha sírok is, azt csak azért teszem, mert hagymát pucolok, vagy valamilyen állat ólálkodik benne. Mármint a szememben.
  Puszi mindenkinek. Álmodjatok szépeket.

  Papi

  VálaszTörlés
 7. :-)))
  Beszéltünk az idegenbeszakadtakkal vasárnap és mondtam is Adrinak, hogy most sajnálom csak igazán, hogy a tavalyi gyulai látogatás elméleti síkon maradt. Félig megbeszéltük ui., hogy Marcit leviszik kicsit nyaralni, de aztán nem került pont a téma végére. Már látom, hogy egy igen hangulatos "nagypapát" hagyott a gyerekem megismeretlenül.
  Adri azért megvígasztalt, hogy lesz még alkalom.... Azt gondolom, most nem leszek szégyenlős,mint tavaly; behajtom rajta.
  Luca egy cuki volt, bemutatta a fogszabályozóját, mind a 100 fogát, a vietnami számolótudását(ezt immár másodszor, de jöhet még), mindenféle könyveket, a zongora papírját és egyáltalán...locsogott, locsogott.
  Majd veszünk egy webkamerát, hogy ne csak mi lássuk őt.

  VálaszTörlés