2010. december 26., vasárnap

Bangkok 4.

A szombati napunk a populáris kultúra jegyében telt. Délelőtt ellátogattunk a Siam Ocean World-be, ami állítólag Dél-Kelet Ázsia legnagyobb óceanáriuma. Olyan, mint a Tropicarium Pesten, csak kábé 12X nagyobb. Jobbnak igazából nem jobb, csak nagyobb. Jót hülyültünk, elment vele a fél nap (fél nap tökölés után).
Cápaeledel:
Az óceanárium után kajáltunk, stílusosan tengeri herkentyűket. Majd, igen, Dorina, igazad van... Madame Tussaud!!!!!!!! December elején nyílt meg Bangkokban, kihagyhatatlan. Ott is röhögtünk vagy két órát.
Luca játszott a mesternek:
Karon fogta kedvenc hősnőjét:
És úgy döntött, hogy örökbe fogadtatja magát:
Kenan tanácsokat osztogatott:
Engem meg halálra untatott egy házasság fóbiás csávó:
Aki ráadásul alacsonyabb és gizdább, mint amilyennek a filmvásznon tűnt. Lejárt a szavatossága.

1 megjegyzés:

  1. Ki hitte volna, hogy már megint Gyulán vagyunk. Úgy el telt ez a három nap, mintha meg sem történt volna. De hát érezzük, hogy megtörtént, mivel a hasunk és a fejünk egyfele húz. Gratula Böbe mama és Jani papa, meg Dori baba.
    Felvettünk Jani papa a skype-re. Úgy hogy bármikor, ha fent vagyunk hívhatsz. Mi is figyeljük, hogy mikor jelenik meg a zöld pipa a nevednél és máris hívunk. Dorinám bátorítsd édesapádat.
    Andikám nagyon jó érzés volt Hmvhelyről. is skype-olni. Igy együtt lehettünk karácsonykor is. Lucuska nagyon édes. Nem lehet ezt csak számtalanszor elmondani.
    Puszi mindenkinek. Holnap már munka.
    Papa

    VálaszTörlés