2011. április 16., szombat

Ezel rajongóknak

Íme egy film, a Kabadayi (Keresztapa), amelyben Kenan Imirzalioglu hatalmasat alakít. Méghozzá rossz fiút. Az angol nyelvű feliratozáshoz be kell kapcsolni a caption gombot. Az egész film fent van, érdemes belevágni, mert nagyon jó.

10 megjegyzés:

  1. Jól pofára estem. Azt hittem, egy olyan részt teszel fel, amiben benne van ez a jó kis hapsi:-)
    Szóval.....elkezdtem nézni én is az Ezel-t, nem vagyok egy sorozatrajongó pedig. Hát, mit mondjak, valami miatt nagyon tetszik ez az ember nekem is. Kinőttem én már a rajongásból, nem is tudom, mikor tetszett egy színész ennyire. Rájöttem, hogy bejön nekem ez a török vonal, nagy orrok, sötét szemek, stb. Meg olyan érzésem van, így a filmet nézve, hogy a törököknek fontos a család és nagy tisztelettel vannak a szülők és az idősebbek iránt. Erősíts meg ebben, Adri, nyilván van tapasztalatod:-)
    Ez a Kenan is teljesen normálisnak tűnik, úgy értem, hogy nem véltem felfedezni benne semmi nagyképűséget; persze lehet, hogy nem így van.
    Eddig mazsolázgattam a yuotube-on részleteket, ugyan semmit nem értettem belőle, elég vicces volt; Marci meg már itt kínlódik, hogy mikor adom át neki a gépet.
    Most.

    VálaszTörlés
  2. Felraktam a film elejét, hogy aztán lehessen követni a youtube-on. Tessék végignézni, megéri.
    Minden igaz, amit a törökökről írtál.
    És ez a Kenan is normális tökre, pedig hatalmas szupersztár az egész Közel-Keleten.

    VálaszTörlés
  3. Szia Adri

    Üdvözlet Bajánsenyéről, az Őrségbéli határállomásról. Tibor

    VálaszTörlés
  4. A caption gombot hol találom?

    VálaszTörlés
  5. Erzsi, itt a blogon ezen a videón nyomj rá a youtube feliratra, és akkor a youtube ablakában is megjelenik a film. Találsz egy kis piros gombot a képernyő alsó részén cc felirattal, azt kell benyomni, és akkor megjelennek a feliratok. Amúgy az rtlklub honlapján magyarul is fent vannak a részek.
    Evet, az evet igent jelent, ügyes vagy.
    Nálam azóta a félmeztelen Gerard Butler a háttérkép. (Kenan szerint sosem fogok felnőni.:)

    VálaszTörlés
  6. Köszi. Amúgy ez általánosságban is igaz a youtube-os filmekre, hogy ha van cc-je, akkor lehet feliratot választani, ha nincs, akkor meg nem?
    Majd megírom a további török szókincsemet is, ha lesz:-) Tudom, persze, hogy az rtl-en fenn van magyarul (még tőled).
    Na, majd megnézem magamnak ezt a Gerardot. Amúgy meg te könnyen cserélgetsz, neked van saját Kenanod:))))))

    VálaszTörlés
  7. Megnéztem. Én nem cserélek:-)

    VálaszTörlés
  8. Szia Andi!

    Mi újság arrafele? Hogy telik Vietnámban a húsvét? Ha van időd, írhatnál erről nekünk, kíváncsi lennék rá. Nálunk a szokásos volt. Zaba, zaba és zaba. 3 napon keresztül.

    Az Ezel csúcssorozat, Anya is odáig van érte, mondjuk leginkább a főszereplő mozgatja meg őt is:-) Kár, hogy olyan időpontban adják, hogy nem mindig vagyok otthon, de amit nem látok, megnézem a neten.

    na puszi,
    Dorinka

    VálaszTörlés
  9. Holnap igyekszem összekapni magam, van írnivaló, csak időm kevés. (Mióta készen vagyok a fordítással, semmire sincs időm, jellemző, amíg halogatnom kellett dolgokat, sokkal aktívabb voltam minden szinten.)
    De írok, persze, meg nyomok fel képeket is. Anniyra szar az internet mostanában, hogy csigalassú minden, sokszor nincsen türelmem kivárni, hogy letöltődjön egy oldal, amikor meg elvész az irományom, a guta kerülget.
    Pusza

    VálaszTörlés
  10. Na végre! Anyánk mindig kérdezi van új a Nap alatt? Válaszom mindig az, hogy nincs. De hát reménykedünk. Nálunk a Húsvét letelt. Minden volt amit előzetesben beharangoztam. Még tán túl sok is. Megmondom őszintén, nem kellett ringatni. Úgy elfáradtam a bográcsozásban. De ami benne főtt az qrva jó volt. Nem én állapítottam meg. Délután befutott Magdi szépséges leánya és kedvese. Innentől más időszámítás kezdődőtt. Kacagtató nappá vált. Igaz, addig is az volt.
    Nem megyek át szentimentalizmusba, de elég sokat voltatok emlegetve. Jó értelembe a korábbi Húsvétok apropója kapcsán. Beleértve a Vásárhelyen töltött napokat is.
    Millió puszi Nektek! Vigyázzatok magatokra!
    Még negyvennyolc nap.!:)

    VálaszTörlés