2010. szeptember 12., vasárnap

Vasárnapi Krónika


Jó kis napunk volt, nagyon jó. Délelőtt Lily születésnapján voltunk a Snap Caféban. Aranyos kis buli volt, napfény, sok gyerek, pálmafa, játszótér, finom torta. Annak ellenére, hogy Luca alig ismert valakit, és azok is kisebbek voltak nála, nagyon jól érezte magát. Hintázott, mászókázott stb.
A Snap Café után elmentünk a 13-ba ebédelni, lassan törzshelyünkké növi ki magát. Itt már Tamás is csatlakozott hozzánk. Volt egy nagyobb csapat is, emiatt kicsit nyögvenyelős volt a kiszolgálás, ami miatt Pesten üvöltve követeltem volna a főpincér a fejét. Itt a vállunkat vonogattuk, és élveztük, hogy a pincérek teljesen összezavarodtak attól, hogy tele az étterem, így útközben lenyúlhattuk más asztalok rendelését is. Nyamm.
Utána Tamás még felugrott egy kávéra, beszélgettünk egy nagyot, Luca mindenét elé hordta, mindenét megmutatta neki (mármint a cuccait). Szerencsére Tamás ért a gyerekek nyelvén, türelmesen végighallgatta a kisasszony tirádáit.
Tamás után Lióráék jelentkeztek be. Hiszen már legalább két napja nem láttuk egymást. Jöttek, kávéztunk, ettünk, a gyerekek úsztak, mi pofáztunk, amikor elkezdett esni az eső, levonultunk.
Semmi bonyolultság. Tökéletes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése